Groente en fruit voor horeca

Voor diverse horecagelegenheden in Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en omgeving zijn we de vaste leverancier van al het groente en fruit. Door onze persoonlijke service en het brede netwerk dat we hebben opgebouwd, kunnen we vrijwel altijd dagvers het groente en fruit op wens van chefs aanleveren.

Beste kwaliteit groente en fruit

Als horecaondernemer neemt u geen genoegen met iets anders dan topkwaliteit; dat begrijpen we. Daarom werken we samen met de beste telers, waar mogelijk uit de regio. Daarbij selecteren we de telers niet alleen op prijs en kwaliteit, maar letten we er ook op ze milieubewust te werk gaan. Zo verzekeren we onze klantenkring aan horecabedrijven van de beste en verste aanlevering op het gebied van fruit en groente.

Aspergeseizoen

Tijdens het aspergeseizoen rijdt Bezorggroente een paar keer per week naar Brabant om de allerlekkerste asperges te halen. Brabantse asperges onderscheiden zich van de Limburgse door de licht zilte grond waarop de asperges worden geteeld en dat komt de smaak ten goede! Bezorggroente is al jaren hofleverancier bij de beste restaurants uit de regio, iets om trots op te zijn. Bent u horecaondernemer maar geen vaste klant van Bezorggroente en wilt u onze topasperges komend seizoen op de kaart zetten? Dat is geen probleem! We leveren Het Witte Goud per kist van 5 kg in de klasse van uw voorkeur (A – AA – AAA). Indien gewenst worden de asperges eigenhandig geschild op de dag van levering en ontvangt u de schillen er gratis bij.

Groente & fruit bestellen? Persoonlijk contact!

Bezorggroente.nl is een flexibele organisatie. We geloven in persoonlijk contact en korte lijnen. Wilt u groente en fruit bestellen? Bel ons dan op 06-50203125 of stuur een e-mail naar mail@bezorggroente.nl.

Wekelijkse groentepakketten of op aanvraag

Bent u op zoek naar periodieke aanlevering van vers groente en fruit voor uw keuken? Dan stellen we bijvoorbeeld wekelijks uw pakket samen en komen we dat op de vooraf overeengekomen momenten bij u afleveren. Liever op bestelling? Ook geen probleem. Laat ons weten wat u nodig heeft en wanneer; wij zorgen dat het vers bij u wordt afgeleverd.

Wekelijkse groentepakketten bestellen