Fruit op het werk

Iedere maandagochtend levert Bezorggroente.nl verse fruitpakketten bij bedrijven en instellingen. Het fruit wordt in de nacht van zondag op maandag gekocht, zo bent u verzekerd van het verst mogelijke fruit. De pakketten worden op maat samengesteld en kunnen qua hoeveelheid en samenstelling d.m.v. een telefoontje of mail worden aangepast, bijvoorbeeld in de vakantieperiode of als de personeelssamenstelling is veranderd.

Bezorggroente.nl werkt niet met een contract, abonnement en/of opzegtermijn. Mondelinge afspraken en wederzijds vertrouwen zijn voldoende voor een vruchtbare samenwerking.

Gezonde werksfeer & uitstraling

Fruit op het werk is lekker voor uw werknemers en collega’s op de werkvloer, maar ook voor klanten en zakenrelaties. Bovendien geeft een gevulde fruitschaal – bijvoorbeeld op de balie – uw bedrijf of instelling een gezonde uitstraling. Wist u dat het aanbieden van fruit op de werkvloer door personeel als teken van waardering wordt beschouwd? Dat meer vitamines resulteren in minder ziekteverzuim en dat het de motivatie en concentratie van uw team bevordert? En dat terwijl u een gezonde levensstijl stimuleert met een gezonde snack!

Lokaal, vers & maatschappelijk verantwoord

Bij Bezorggroente.nl kiezen we ervoor om waar mogelijk met milieubewuste telers te werken. We kopen in bij de betere fruitspecialisten en telers in de regio waardoor het fruit zo min mogelijk kilometers aflegt van oogst naar de klant. Hierdoor is ons fruit altijd vers en van de beste kwaliteit! De fruitpakketten kunnen indien gewenst worden geleverd in fruitkistjes die zijn voorzien van uw bedrijfslogo; deze kistjes worden duurzaam samengesteld bij een centrum voor arbeid en training voor mensen met een verstandelijke beperking.

Onze wagens halen in de nacht van zondag op maandag het fruit op bij de lokale telers.

Fruitpakketten op maat

Interesse in bezorging van fruitpakketten bij u op de zaak? Graag stellen we samen met u – op basis van uw wensen en bijvoorbeeld grootte van het team – uw fruitpakket samen. Daarbij kijken we uiteraard ook naar uw wensen als het gaat om het type fruit; past makkelijk fruit dat zo ‘uit het vuistje’ kan worden genuttigd het beste bij het team of is het ook gewenst om te beschikken over meer exotische gezonde snacks?

Naast fruitpakketten leveren we ook diverse snackgroenten; informeer eens naar de mogelijkheden!

Bestel fruit op het werk