Gezonde snacks voor ieder evenement

Fruit om uit te delen op uw evenement of school

Op zoek naar een gezonde snack om uit te delen aan de bezoekers van uw evenement? Of bijvoorbeeld als traktatie voor op school? Ook in deze fruit- en groentewensen kan Bezorggroente.nl voorzien!

Geef uw bezoekers een gezonde snack!

Hoe zorgt u dat de bezoekers van uw evenement een positieve herinnering bewaren? Daar kan een verantwoorde, gezonde snack zeker aan bijdragen! Denk bijvoorbeeld aan een klein bakje met aardbeien of een leuke puntzak met snackgroenten, zoals cherrytomaatjes, snackkomkommers of -paprikaatjes. Een gezonde traktatie is een mooie associatie voor vrijwel ieder evenement of bedrijf!

Trakteer fruit op school

Is de traktatie van mijn kind wel verantwoord? Die twijfel heeft u nooit bij groente & fruit. Wij helpen u graag bij het voorbereiden van de traktatie en ontzorgen u door het samenstellen van het hele pakket.

Schoolfruit

Schoolfruit wordt door de EU de laatste tijd sterk gestimuleerd en voor een periode van een aantal weken zelfs gesubsidieerd. Met fruit op school kunnen de kinderen leren dat fruit lekker en gezond is. Bovendien geeft het fruit energie en bevordert het de concentratie van leerlingen.

Bezorggroente.nl kan voor uw school de aanlevering van schoolfruit verzorgen. Dat kan via een ‘schoolfruitabonnement’, maar natuurlijk ook op aanvraag als het dient ter ondersteuning van bijvoorbeeld periodieke lessen over groente en fruit. Schoolfruit wordt alleen per school door ons verzorgd, niet per individuele leerling.

Bestel uw traktatie, schoolfruit of give-away

Interesse in onze groente- en fruitpakketten in de vorm van een traktatie, schoolfruit of give-away voor op evenementen? Laat ons weten wat u zoekt, wij zorgen dat het in orde komt!

Bestel uw traktatie, schoolfruit of give-away