Groente & fruit cadeaupakketten

Op zoek naar een leuk cadeau? Bezorggroente biedt diverse groente en fruit cadeaupakketten die vrijwel volledig op uw wens kunnen worden samengesteld! We zorgen voor een leuke ‘verpakking’ in de vorm van een kistje (indien gewenst voorzien van uw bedrijfslogo), tas of fruitmand en die vullen we met gezonde snacks. Ook hebben we diverse andere streekproducten voor in uw cadeaupakket, zoals aardbeienjam van de Hoogse Wetering, likeur Pijnacker’s akkefietje, Aioli van restaurant Tout le Monde, Frezta tomatenspecials van Duijvestijn en biologische producten van Molen Windlust, zoals twee soorten brood, pannenkoekenmix, appeltaart en bloem.

Fruitmand als beterschap cadeau bezorgen

Een vriend, collega of werknemer die ziek is? Laat ons een fruitmand als beterschapscadeau bezorgen. Uiteraard kunnen we in de fruitmand een leuke attentie of persoonlijke beterschapswens toevoegen.

Een gezond bedankje!

Een fruitmand laten bezorgen is niet alleen origineel als beterschapscadeau, maar ook als bedankje of bijvoorbeeld als attentie wanneer een bekende net de sleutel van zijn nieuwe huis heeft gekregen. ‘Een (nieuwe) gezonde start’ is altijd een gaaf cadeau om te geven en om te krijgen.

Groente & fruitpakketten als kerst- of relatiegeschenk

Dit jaar voor kerst op zoek naar iets origineels? In de vaak drukke feestmaanden vol ongezonde heerlijkheden kan een pakket met gezonde snacks en andere leuke producten zeker geen kwaad! Een groente- en / of fruitpakket kan zowel voor uw werknemers als relaties op maat worden samengesteld en op allerlei wijzen van uw huisstijl en persoonlijke boodschap worden voorzien. Bovendien kunnen wij voor u de distributie van de cadeaupakketten verzorgen.

Cadeaupakket bestellen

Omdat we uw cadeaupakket graag ‘op maat’ samenstellen op basis van uw voorkeuren en budget, hebben we graag even persoonlijk contact. Bel ons dus even op 06-50203125 of stuur een e-mail naar mail@bezorggroente.nl zodat we het cadeaupakket in overleg kunnen samenstellen.

Bestel een cadeaupakket